

MCERI Annual Meeting

910 Richardson Building College Station, Texas

November 4-5, 2021

Agenda

DAY 1 – Thursday, November 4, 2021

7:30 AM	Breakfast
8:30 AM	Opening Remarks Akhil Datta-Gupta and Michael J. King, Texas A&M University (15 min)
8:45 AM	An Efficient Deep Learning-Based Workflow Incorporating a Reduced Physics Model for Subsurface Imaging in Unconventional Reservoirs <i>Tsubasa Onishi (25 min)</i>
9:10 AM	Quantitative Assessment of Induced Seismicity from Hydrocarbon Production and Produced Water Disposal in Azle Area, North Texas Jaeyoung Park (25 min)
9:35 AM	Model-Free Assessment of Inter-Well Connectivity in CO2 WAG Projects Using Statistical Recurrent Unit Models Deepthi Sen (25 min)
10:00 AM	Field Implementation and Demonstration of Streamline Based Polymerflood Rate Optimization: The Mangala Field, India <i>Ao Li (25 min)</i>
10:25 AM	Break (20 min.)
10:45 AM	Fast Marching Formulation and Implementation in Complex Fracture Systems Hongquan Chen (25 min)
11:10 AM	Robust CO2 Plume Imaging Using Joint Tomographic Inversion Of Distributed Pressure And Temperature Measurements <i>Changqing Yao (25 min)</i>
11:35 AM	Development and Application of Fast Simulation Based on the PSS Pressure as a Spatial Coordinate <i>Kenta Nakajima (25 min)</i>
12:00 PM	Lunch (75 min.)
1:15 PM	Industry Presentation Shusei Tanaka, Chevron (30 min) Deep Reinforcement Learning for Generalizable Field Development Plan Optimization
1:45 PM	Multi-resolution Modeling by DTOF for Rapid Simulation of Unconventional Reservoirs <i>Kazuyuki Terada (25 min)</i>



2:10 PM	Physics-Combined Data-Driven Method for Robust Reservoir Surveillance Workflow Masahiro Nagao (25 min)	
2:35 PM	Break (20 min.)	
2:55 PM	Well Performance and Completion Efficiency Assessment in the Delaware Basin using the Diffusive Time of Flight Jaeyoung Park (25 min)	
3:20 PM	Multi-Stage History Matching of GOR for CCUS Applications Ruxin Zhang (15 min)	
3:35 PM	Model-Free Assessment of Cumulative Injection and Production Allocation for Well-Pairs <i>Prithvi Chauhan (15 min)</i>	
3:50 PM	Discussion and Wrap-up Michael J. King and Akhil Datta-Gupta, Texas A&M University (30 min.)	
5:00 PM	Reception	
6:00 PM	Dinner	
DAY 2 – Friday, November 5, 2021		
7:30 AM	Breakfast	
8:00AM	Opening Remarks Akhil Datta-Gupta and Michael J. King, Texas A&M University	
8:15AM	DESTINY: Tracing and Inversion Changqing "Peter" Yao	
9:15 AM	GRACE: Optimal Non-Parametric Transformation for Multiple Regression Masahiro Nagao	
10:15 AM	Break	

- 10:45 AM SPADES: Production Data Analysis for Unconventional Reservoirs *Venkata Chavali*
- 11:15 AM SWIFT: Upgridding and Upscaling Ching-Hsien "Issac" Liu

12:00 PM Lunch and Adjourn